04

utorak

lipanj

2013

Povećanje grudi i dalje broj jedan u svijetu

Da mi je netko prije desetak godina rekao kako će se estetski operacije izvoditi kao kada idemo kod liječnika jer nas boli grlo ne bih mu vjerovala no danas zaista je sve moguće,pogotovo ono što se nekad činilo nemoguće. Prolazeći susjedstvom srela sam staru poznanicu tajnicu jednu od kvalitetnijih autoškola u kojoj sam i sama nekad polagala i tamo smo se upoznale i od tad ostale u dobrim odnosima.



Nakon što se nismo vidjele neko vrijeme prvo jasnu promjenu nisam mogla ne primjetiti to povećano poprsje,ništa pretjerano ali promjena je vidljiva.Nakon svih komplimenata koje je primila s moje strane objasnila kako joj je povećanje grudi poklon za rođendan od supruga kojemu je to nikad nije bilo bitno ali njoj je to oduvijek ogromna želja pa naravno da se ponudio ispuniti je i uvjerena sam da neće požaliti.

Dok je nekad odlazak pod nož bio sport bogatih danas se ta prilika pruža apsolutno svim građanima zbog dostupnosti i povoljnosti. Sve je započlo kada su prave žrtve neke nezgode htijeli ublažiti ozljede ili ožiljke koji su zadobili putem neke nezgode. Najveće promjene možemo zapaziti u količini plastičnih operacija koje se obavljaju i u koju svrhu ,a najčešće je to i dalje zatezanje lica i svi zahvati koji će zaustaviti starenje. I dalje se u velikoj mjeri zahtijevaju zahvati koji će rekonstruirati određene dijelove tijela. Visoku stopu izvođenja kada je o zahvatima riječ i dalje imaju pojedinci s pravim problemom s kojim više ne mogu živjeti i donijeli su tu nimalo laku odluku. Ono što čini aktualnim zahvate koje se najčešće izvode su među ostalim svakodnevne aktivnosti koje obavljamo i pri čemu naše tijelo trpi posljedice i to sve teže i izraženije.


Plastična kirurgija je u velikoj mjeri napredovala pa je dostupan veliki izbor kako stati na kraj pojedinim problemima ,a nema toga što se danas ne može riješiti kirurškim putem i raznim laserskim rješenjima ,posebno su se razvile jednostavne i bezbolne tehnike s kojima će vaše proširene vene sve veći problem i muškaraca i žena,nestati zauvijek. Zahvaljujući medijima koji su najveći krivci u promociji kako bi žena trebali izgledat one se zato osjećaju manje vrijednima i neprivlačnima stoga poduzimaju stvari za koje misle da će biti rješenje njihove situacije i to je najveći problem razvoja estetske kirurgije jer je tanka linija između prave potrebe i nečijeg hira da izgleda bolje,drugačije.

Vrlo slavan razlog u današnje vrijeme je svakako da žene žele izgledati mlađe, ali nije to više za suditi jer životna dinamika nameće kako moramo izgledati i kako se ponašati kada želimo postići neke zacrtane ciljeve u poslu ili promociji nečega što radimo.
Otkrićem još novijih tehnika za izvođenje pojedinih estetskih zahvata korekcije će biti dostupnije i svakako povoljnije što je odlična vijest za mnoge koji si i dalje ne mogu to priuštiti, a bore se s nekim problemom koji utječe na njihov svakodnevni život i aktivnosti.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.